Hírek

Befejeződött a gödöllői szennyvíztisztító telep korszerűsítése

Befejeződött a gödöllői szennyvíztisztító telep korszerűsítése, amelyet ünnepélyes keretek között adtak át hétfőn Dr. Gémesi György polgármester valamint a projekt résztvevőinek jelenlétében. A beruházás eredményeként olyan közműrendszer áll a város lakóinak rendelkezésére, amely teljes mértékben megfelel a jelenlegi jogszabályoknak és környezetvédelmi előírásoknak, így a fejlesztés, amely 1,253 millió forintos európai uniós támogatással valósult meg, jelentős környezetvédelmi változást hoz a város számára. 

tovább >>

A telep teljesíti a hatósági előírásokban megszabott határértékeket

Most, a teljes létesítmény próbaüzemű működésekor, a mért értékek alapján kijelenthető, hogy a nitrogén mellett valamennyi komponens vonatkozásában teljesíti a városi szennyvíztisztító telep az előírásokat.

tovább >>

Megkezdődött a szennyvíztisztító-telep próbaüzeme

A gödöllői szennyvíztisztító-telep fejlesztési munkái 2015 februárjának végén elérkeztek a próbaüzemhez. Ez az jelenti, hogy a műszaki létesítmények már elkészültek, a szakemberek most azt szondázzák, hogy különböző időjárási körülmények között hogyan működik a rendszer.

tovább >>

Nagy erővel folyik a telep korszerűsítése

A gödöllői szennyvíztelep fejlesztésének fő célja, hogy a tisztított szennyvíz minősége megfeleljen az Európai Unió Víz Keretirányelvében és a hazai jogszabályokban foglalt követelményeknek. Az 1,253 milliárd forintos pályázati támogatással megvalósuló beruházás ütemterv szerint halad, a telep nagy része megújult, és az új létesítmények egy része is már működik.

tovább >>

Meghívó nyílt napra

Gödöllő Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt egy terepbejárással egybekötött lakossági nyílt napra december 16-án, ahol megtekintheti az új biológiai tisztító műtárgyakat működés közben, illetve informáljuk a beruházás eddigi és további lépéseiről.

tovább >>
Lapozó:
<< < 1 2 3 4 > >>