Meghívó nyílt napra

GÖDÖLLŐ VÁROS SZENNYVÍZTISZTÍTÓ TELEP KORSZERŰSÍTÉSE

Gödöllő Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt egy terepbejárással egybekötött lakossági nyílt napra december 16-án, ahol megtekintheti az új biológiai tisztító műtárgyakat működés közben, illetve informáljuk a beruházás eddigi és további lépéseiről.

Az összesen 1,37 milliárd forint összköltségű gödöllői szennyvíztisztító telep fejlesztése során a telepet korszerűsítik és új műtárgyakkal bővítik, hogy a létesítmény maximálisan megfeleljen a jelenlegi jogszabályoknak és környezetvédelmi előírásoknak.

A 1,253 milliárd forintos pályázati támogatással megvalósuló fejlesztés munkálatainak második ütemében idén ősszel az üzemeltető átirányította a szennyvizet az új biológiai tisztító műtárgyakra és ezzel párhuzamosan megkezdődött a régi medencék felújítása. Az átirányítást követő laboratóriumi vizsgálatok szerint a kibocsátott tisztított szennyvíz korábban kifogásolt paraméterei már nem haladják meg a megengedett határértékeket, így a szennyvíztelep bírságolása megszűnik.

Az új műtárgyak már működnek és biztonságosan üzemelnek, a régieket kitisztították, a felújításukat követően pedig visszakapcsolják őket a rendszerbe.

Gödöllő Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt egy terepbejárással egybekötött lakossági nyílt napra, ahol megtekintheti az új biológiai tisztító műtárgyakat működés közben, illetve informáljuk a beruházás eddigi és további lépéseiről.

A rendezvény időpontja: 2014. december 16., kedd, 14:00-től
A rendezvény helyszíne: Gödöllői Szennyvíztisztító Telep (2100 Gödöllő, Horgásztó utca)

A helyszínre 13:50-kor különjárat indul a Polgármesteri Hivatal parkolójából.

A rendezvény külső helyszínen lesz, ezért arra kérjük, ennek megfelelően öltözzön! A terepbejáráson 15-20 fős csoportokat indítunk.

Részvételi szándékát az info@tenderpress.hu e-mail címen, vagy a 06-80-31-5010 zöld számon (kedden és csütörtökön 14:00 és 16:00 óra között) szíveskedjen jelezni! A terepbejárásra a regisztráció a működő veszélyes üzemű telep miatt szükséges!

Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk!

Üdvözlettel,

Dr. Gémesi György, Gödöllő Város polgármestere

A meghívót pdf-ben erre a linkve kattintva nézheti meg!